Retur produse

Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 RON Reducere 10% la comenzi de peste 1000 RON
Discount negociabil la cantitati mari Garantia calitatii Tapet usor de montat

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/2014, majoritatea produselor vandute ONLINE pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.

Conditii generale pentru returnarea produselor:
1. Produsele achizitionate prin intermediul siteului TAPETPRO, pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
2. Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, ambalate in folia lor de protectie, insotite de eticheta originala si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.
Cum pot returna un produs?
1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de contact.
2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail sau telefonic procedura de retur.
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail sau telefonic, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur se comunica telefonic sau prin email.
5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre TAPETPRO altfel coletul poate fi refuzat.
6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.
ATENTIE! Nu preluam nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul de contact sau pentru care nu am fost contactati telefonic.